Artikel aanleveren bij Dinghal? We zijn op zoek naar originele artikelen van 600 – 1.400 woorden om onze vaste schrijvers aan te vullen.

Algemene richtlijnen

1. Het soort artikelen dat we publiceren

Verken ons archief van eerder gepubliceerde artikelen of de ‘over ons’ pagina om een goed beeld te krijgen van het soort materiaal dat hier gepubliceerd wordt.

2. Vermijd het aanleveren van een artikel dat veel overeenkomsten vertoont met een reeds gepubliceerd artikel

Gebruik de zoekfunctie om na te gaan of een artikel dat je wil aanleveren al eerder in vergelijkbare vorm gepubliceerd is.

3. Wij verkrijgen een onbeperkte licentie om het aangeleverde artikel te gebruiken, waarbij je zelf het auteursrecht behoudt

We behouden het recht voor om het aangeleverde artikel te verspreiden in nieuwsbrieven, via sociale media of op andere wijze(n).

4. Artikelen die eenmaal gepubliceerd zijn worden niet verwijderd

Verzoeken om artikelen die eenmaal geplaatst zijn weer te verwijderen worden niet gehonoreerd.

Veelgestelde vragen

Jazeker, zo lang je er maar voor zorgt dat er een link in is opgenomen die terugverwijst naar onze pagina waar het artikel aanvankelijk is gepubliceerd. Dit om te voorkomen dat zoekmachines denken dat wij materiaal van anderen stelen.
Nee, we zijn alleen op zoek naar origineel materiaal.
Als het artikel gepubliceerd wordt kun je inloggen en in je biografie linken naar sociale media of eigen website. Voor de inhoud van het artikel relevante links zijn ook toegestaan in het artikel. Links naar sites die alleen dienen voor de verkoop en/of promotie van producten en/of diensten zijn niet toegestaan. Een en ander altijd ter beoordeling van onze redactie.

Nee. We accepteren alleen volledige artikelen.

Als minimaal vijf van je artikelen zijn gepubliceerd kunnen we overwegen je toe te voegen aan ons team van vaste columnisten. Neem hiervoor contact op met de hoofdredacteur.

Jazeker, een pseudoniem is toegestaan. We vragen wel om hiervoor een ‘normale’ voor- en achternaam te gebruiken. Namen als ‘qwerty’, ‘gekkehenk67’ en dergelijke accepteren we niet.

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Titel van het artikel (verplicht)

  Artikel

  Je kan er ook voor kiezen het artikel te uploaden in een bestand (odt, docx, txt & pdf)

  Artikel uploaden