Nova Europa

Dit boek is (tijdelijk) niet beschikbaar als download omdat we een verzoek van de auteur kregen het te verwijderen. We zijn in overleg met de auteur en hopen dit werk binnenkort weer (gratis) te kunnen publiceren.

Hoe ziet een raciale Europese overlevingsstrategie er uit in de eenentwintigste eeuw? Arthur Kemp verkent in “Nova Europa” de mogelijkheden en uitdagingen.

Het liberale establishment praat graag over de “massamigraties van volkeren” als een soort van universele verschijnselen, alsof die overal en voor iedereen gebeuren. Maar de waarnemers die eerlijk zijn, die zullen toegeven dat deze “massabewegingen” van mensen maar één kant op gaat: van niet-blanke landen naar blanke landen.

Deze toestroom was een druppeltje in de eerste twee decennia na het einde van de Tweede Wereldoorlog, maar is in de laatste decennia is dit veranderd in een ware vloedgolf. De huidige demografische trends hebben Europeanen al tot minderheden in alle grote steden van de VS en in steeds meer grote steden in West-Europa gemaakt. Deze trend versnelt exponentieel, en maakt het noodzakelijk om een Europese overlevingsstrategie te ontwikkelen.

Eenvoudig gezegd: de Europese mensen worden op raciale wijze uit hun traditionele thuislanden verdreven door massale immigratie uit de Derde Wereld. Het gebeurt ALLEEN in de Eerste Wereld. De bevolking van de Derde Wereld wordt totaal niet beïnvloed door deze “massale migratie van volkeren”. De Europese volkeren zijn de ENIGE volkeren die met uitsterven worden bedreigd door dit proces.

In Nova Europa: Europese overlevingsstrategie in een verduisterende wereld brengt de Zuid-Afrikaans auteur Arthur Kemp de huidige situatie in kaart, en verkent hij enkele mogelijkheden die de Europese volkeren hebben om het overleven van hun ras veilig te stellen.

Hieronder is de Nederlandse vertaling van dit boek (gratis) te downloaden. Bekijk ook de website verbonden aan het boek: www.projectnovaeuropa.com