Het internet biedt ons mogelijkheden die enkele decennia geleden ondenkbaar waren. Net als met de televisie daarvoor het geval was, is de beloofde verheffing van het volk uitgebleven. Het internet is verworden tot een middel dat onze geest afstompt en ons overspoelt met informatie die tegen onze natuur en tegen onze waarheid ingaat. Dinghal biedt een tegengeluid dat gevormd wordt vanuit het Fascistisch wereldbeeld.

Een groot gemis in veel radicaal rechtse media is vermaak en culturele achtergrond. Het is niet mogelijk of wenselijk om ten alle tijde bloedserieuze politieke tirades af te steken. Momenteel proberen wij een goede balans te vinden tussen het plaatsen van inhoudelijke politieke opiniestukken en luchtiger vermaak.
Bedenk wel, luchtig vermaak waarover wij zullen berichten voldoen aan bepaalde standaarden. De cultureel marxistische kanker waarmee veel media het volk van de Nederlanden al decennia proberen te infecteren zullen wij altijd buiten de deur houden.

Dinghal is een verzamelplaats. Wij zijn geen nieuwssite, er zijn al talloze alternatieven. Daarnaast zijn nieuwssites die kritisch de huidige stand van zaken bekijken enigszins deprimerend. Wij bieden een verzamelplaats voor de culturele uitingen van het Fascisme die redelijk tijdloos zijn. Er is genoeg kunst, muziek, cultuur en literatuur te vinden die passend is voor iemand die de neerwaartse spiraal van de moderne wereld verwerpt. Wij proberen deze op dinghal zoveel mogelijk bijeen te brengen. Ook houden we op onze link pagina een overzicht bij van rechtse media die wat interessants te melden hebben, zodat dinghal een goed startpunt biedt om de online ruimte die rechtse politiek beslaat te vinden.

Iedereen die interesse heeft in het schrijven van een artikel voor ons nodigen wij dan ook van harte uit dat te doen. Kijk onder “artikel aanleveren” voor meer informatie.