fascism 101

(Aanpassing: Het youtube kanaal is sinds het plaatsen van dit bericht verwijderd. Daarom zijn hieronder alle podcasts van f101 opgenomen. Deze zijn ook allemaal te downloaden in de bibliotheek van dinghal op internet archive)

Fascisme wordt vandaag de dag slecht begrepen, de meeste mensen gebruiken het als een woord dat alleen maar aangeeft dat ze het ergens niet mee eens zijn. f101, oftewel fascism 101 is een educatief youtube kanaal over het fascistische wereldbeeld, waar ook plaats is voor contemporaine wereldkritiek en commentaar vanuit fascistisch oogpunt. Het kanaal is in het leven geroepen door een aantal mensen die ook achter ironmarch zitten.

Het kanaal is aangemerkt als educatief, maar valt zeker ook in de categorie nieuws en politiek, maar het voornaamste doel van het kanaal is om educatief te zijn.

Vooralsnog is het niet verboden om mensen waar dan ook ter wereld uit te leggen wat Fascisme en Nazisme inhouden, en het is (nog) niet verboden om te erkennen dat dit een wereldbeeld is dat bestaat.

Vandaag de dag wordt nog steeds aan scholen en universiteiten over de hele wereld wordt onderwijs gegeven over Fascisme. Het probleem met veel onderwijs dat over Fascisme wordt gegeven is dat het de vijanden van het Fascistisch wereldbeeld zijn die uitleggen wat het is. Dit kanaal biedt uitleg over Fascisme door fascisten.

Maar een propagandakanaal is het niet. Er wordt simpelweg gedegen uitleg gegeven over het Fascistisch denken en de plaats die het in de wereld had, heeft en zal hebben. Zeker de moeite waard om eens te bezoeken.

Worldview

Fascism 101 Worldview – Episode 1: Welcome to class

Fascism 101 Worldview – Episode 2: Cosmic order

Fascism 101 Worldview – Episode 3: The invisible army

Fascism 101 Worldview – Episode 4: Cyclical history

Fascism 101 Worldview – Episode 5: Inequality

Commentary

Fascism 101 Commentary – Episode 1: Is your baby racist?

Fascism 101 Commentary – Episode 2: Logical fallacies

Against the modern world

Fascism 101 Against the modern world – Episode 1: Worldview of death

Fascism 101 Against the modern world – Episode 2: Linear view of history

Fascism 101 Against the modern world – Episode 3: Equality

6 Responses

Comments are closed.