In veel werk dat David Lane geschreven heeft, blijft hij een gematigde toon houden. In dit kort essay is daar geen sprake van. De situatie van blanken was op het moment dat hij dit essay schreef – in 2005 – niet veel beter dan vandaag de dag. Dit essay is dan ook een oproep aan alle blanken om de strijd aan te gaan zonder enige genade te tonen.

Dit essay wordt opgenomen in het verzameld werk van David Lane, dat binnenkort op dinghal zal worden gepubliceerd. Alle artikelen van of over David Lane zijn te vinden in ons archief met de tag “David Lane”.

Het volledige werk van David Lane in het Engels is te vinden op https://www.davidlane1488.com/.

Open brief aan een dood ras

Op het moment dat ik dit schrijf, in het jaar 2005, bestaat ongeveer twee procent van de wereldbevolking uit blanke vrouwen in de vruchtbare leeftijd of jonger. Het blanke ras is dood! Vermoord door een coalitie van joden, christelijke universalisten, anti-natuur dwazen, opportunistische politieke hoeren, mediamagnaten, over ontwikkelde intellectuelen, dogmatische nationalisten, feministische dwazen, diverse buitenbeentjes en lafaards.

De resterende blanken zijn hopeloos geïntegreerd, geterroriseerd, gehersenspoeld, verbasterd en worden snel overspoeld door zes miljard kleurlingen. Als een levensvatbare entiteit met de kracht om te overleven, is het blanke ras uitgestorven. De enkelen van ons die zich tegen onze genocide verzetten, zijn analoog aan een paar levende cellen in een lijk.

Niet langer in staat om hun volgelingen te misleiden over de omvang van ons raciale gevaar, hebben de meeste zogenaamde blanke “leiders” een nieuw beleid van terugtrekking en nederlaag aangenomen. Deze keer adviseren ze om kleine blanke gemeenschappen in het achterland op te bouwen, of gewoon om kinderen goed te onderwijzen. Ze zullen er alles aan doen om het geven of ontvangen van fatale slagen in de strijd te voorkomen.

Ze weten heel goed dat ons ras niet kan overleven zonder onze eigen naties. Ze weten dat we nog geen tien jaar hebben om uit te stellen. Ze weten dat een paar blanke families die ondergedompeld zijn in een wereld met zes miljard kleurlingen niets betekenen. Ze weten dat Amerika elke natie die blank wil blijven zal bombarderen totdat ze zich onderwerpen. Ze weten dat hun laffe advies niets anders is dan zich terugtrekken in de afgrond van waaruit geen terugkeer mogelijk is. Ze weten dat totale revolutie en anarchie van mensen als Bob Mathews en Tim McVeigh de enige resterende oplossingen zijn. Maar ze zijn lafaards of bedrieglijke vertegenwoordigers van de vijand.

Ze weten dat de revolutie moet komen van de blanke mannen die door de samenleving zijn uitgespuugd. Maar toch geven ze toe aan vrouwen en hun dogma’s van de “traditionele familie” en “vreedzame oplossingen”, omdat ze feministisch geïndoctrineerde mietjes zijn.

Geen gebrek aan respect voor de paar goede vrouwen die we hebben. Het was, omdat de schoonheid van de blanke Arische vrouw niet van de aarde mag vergaan, dat ik deze strijd ben aangegaan. Maar in de regel zullen vrouwen individuen en hun families voorop stellen aan het overleven van het hele ras. Een krijger die zijn leven en vrijheid riskeert, is tegenwoordig geen goede partner.

Omdat ik de waarheid spreek, is er geen vrouw ter wereld die me niet veracht. Ze zeggen dat ze een “verantwoordelijke” man willen. Wat is “verantwoordelijkheid” in een bezet land anders dan verraad en slavernij? Ga naar uw fabrieken en magazijnen, uw huizen en uw velden en gooi slaafs uw leven weg. Betaal dan de helft van uw loon aan belastingen die worden gebruikt om de moord op uw ras te financieren.

Na het werk kunt u ontspannen in uw in China gemaakte kleding, eten van uw Koreaanse gerechten en op uw Japanse tv kijken hoe blanke vrouwen omgang hebben met joden, negers en Mexicanen. Ik denk dat ik de beste ben om de waarheid te spreken. Ik kan toch geen vrouw in de gevangenis krijgen om me wat liefde te geven. Dus laat ze me haten.

Vanaf het begin van de geschiedenis hebben degenen zonder macht legers op de been gebracht met de belofte van plundering, wraak en gevangenneming van vrouwen. Er zijn geen andere mogelijke motivaties of beloningen. Probeer de laatst mogelijke blanke krijgers niet te intimideren met reactionaire modewoorden als: diefstal, verkrachting en moord. De “wet” is wat degenen die aan de macht zijn gebruiken om degenen die machteloos zijn tot slaaf te maken. Blanke man, u bent een verslagen komische slaaf, uitgelachen door de hele wereld en geminacht of gebruikt door uw eigen vrouwen. Doet de term “vrouwen en minderheden” een belletje rinkelen? De alliantie is tegen u gekeerd. En u bent de echte minderheid. Uw keuzes zijn tweeledig; accepteer uw ketenen, de ondergang van uw ras en het verlies van uw vrouwen. Of overweeg en luister naar de woorden van Robert Jay Mathews, terwijl hij vanuit zijn graf tot ons spreekt:

“Geef je zielen aan je Goden en laad je wapens, het is tijd om de leiding te nemen. Wij zijn de legioenen van de verdoemden, het leger van de al doden …”

Tenzij we een ongezien een leger van totale barbaren hebben, verstoken van medelijden, van compassie, van beteugelend moralisme, zijn we gedoemd. Hij die ridderlijkheid beoefent, wanneer de vijand die niet heeft, vecht met beide handen achter zijn rug gebonden.

Ons leger moet een verplichting hebben die gelijk is aan die van Palestijnse zelfmoordterroristen die vechten om hun land te bevrijden van de gesel van de hele aarde. Beter één dag leven als een leeuw, dan jaren als een schaap leven. Neem wat u kan plunderen, neem vrouwen en het leven van uw vijanden. Laat geen plezier voorbijgaan tijdens uw korte verblijf op aarde, inclusief wraak, vrouwen, de zussen en dochters van uw vijanden. Hoeveel levende priesters of maagdelijke nonnen denkt u dat uw Viking-voorouders achterlieten bij het plunderen van de kloosters of kloosters van de kwade anti-natuurbezetting van Europa twaalf eeuwen geleden?!? De beschaving is afgelopen, dit is oorlog.

Wees een Berserker tot de dag dat u naar Walhalla vertrekt met een kilo lood in uw lichaam dat zich tot het einde verzet!!!

Alleen uit anarchie en revolutie kan een nieuwe blanke natie ontstaan. En als het u niet lukt, laat de vijand dan nog generaties lang met afgrijzen spreken over de woede van de laatste Noorderlingen.

David Lane