“Wie is blank?” is een kort essay van David Lane. Dit essay handelt over de belangrijke vraag: wie is blank? De Amerikaanse context waarin David Lane deze vraag behandeld is anders dan de onze. Desalniettemin biedt dit essay ons een heldere blik op de kern van de zaak.

Dit essay wordt opgenomen in het verzameld werk van David Lane, dat binnenkort op dinghal zal worden gepubliceerd. Alle artikelen van of over David Lane zijn te vinden in ons archief met de tag “David Lane”.

Het volledige werk van David Lane in het Engels is te vinden op https://www.davidlane1488.com/.

Wie is blank?

Degenen onder jullie die in de loop van de jaren of decennia hebben deelgenomen aan het verzet tegen de moord op het blanke ras, of dat vanaf de zijlijn hebben waargenomen, weten dat provocateurs de raciale zuiverheid van toonaangevende leiders hebben aangevallen om zo hun motieven te betwisten. Naar mijn mening is een deel van de reden dat dit succesvol voor de vijand heeft gewerkt, een denkwijze die is gegroeid uit een vreemde religie. Een basisprincipe van het joods-christelijke denken en een deel van zijn fatale allure is dat het inferieure mensen in staat stelt een superieure status te claimen zonder overeenkomstige inspanning. Een joods-christelijk persoon met een IQ van 90 en een sombere levensgeschiedenis kan gedoopt worden, een paar ritualistische woorden herhalen, en zo plotseling een goddelijke status verkrijgen die superieur is aan die van een man die een miljoen keer zijn superieur is in intellect en karakter is. Het “blauwogige blonde” syndroom is typerend voor deze mentaliteit. En ik zeg dit met opzet, want ik lijk Noords, lang, slank, blond met blauwe ogen. Toch kan ik alleen maar raden naar de zuiverheid van mijn afkomst. De man die te boek staat als mijn vader verkocht mijn moeder aan zijn vrienden en aan vreemden voor drankgeld, zodat alleen de Goden alles weten. Wat ik wel weet is dit. Ik zie er blank uit. Ik vecht voor blanken. Ik herken de prestaties van het blanke ras. Ik wil onze soort behouden. Ik ben geschokt dat de schoonheid van de blanke Arische vrouw spoedig voor altijd van de aarde kan verdwijnen. Ik lijd voor elk blank kind dat wordt gekweld in de interraciale nachtmerrie van Amerika. Ik zie schoonheid in een Keltische prinses met bruin of rood haar en groene ogen. Ik zie schoonheid in de statige Noordse Godin met blauwe ogen en gouden haar. Ik zie schoonheid in het Ierse meisje met sproeten. Ik zie heldendom in Robert Jay Mathews en Richard Scutari met hun donkere haar en groene of bruine ogen, evenals in Frank DeSilva, een Bruder met een lichte huid en een Frans-Portugese naam. Hun karakter is van veel groter adel dan 99% van die mensen die voldoen aan die ‘Noordse Idealen’, zo zou ik kunnen toevoegen.

Voor degenen die opscheppen over hun ‘puurheid’, je hebt 2 ouders, 4 grootouders, 8 overgrootouders enzovoort. Ga ongeveer 500 jaar terug en je hebt een miljoen voorouders. Nog een paar generaties en iedereen die ooit door Europa is gekomen is je voorvader, waaronder Hunnen, Mongolen en Moren. Er zijn geen 100% pure Ariërs zoals 10.000 jaar geleden. Maar we bestaan ​​nog steeds als een afzonderlijke en unieke biologische entiteit. De culturen en beschavingen die we creëren kennen hu gelijke niet. De schoonheid van onze vrouwen, blondines, brunettes, roodharigen, met groene ogen, blauwe ogen, bruine ogen, vormt het verlangen van alle mannen en de afgunst van alle vrouwen. Dus we willen niet ontspoord raken door roddels of speculaties over wie 1/16 Indiaan is of wie Italiaans, Spaans of Portugees bloed heeft. We gaan niet discussiëren over de vraag of de collectieve resterende blanke genenpool voor 95% of 97% zuiver Arisch is.

Het zou een tragedie zijn als de verschillende ondersoorten van ons ras hun kenmerkende eigenschappen en schoonheid verliezen. En nadat we het bestaan ​​van onze volk en een toekomst voor AL onze kinderen hebben verzekerd, kunnen we hopelijk stappen ondernemen om deze diversiteit te behouden. Maar voor nu gaan we de feiten en omstandigheden accepteren zoals ze bestaan. We gaan samenwerken voor de heilige zaak en we zullen geen provocateurs, verdeeldheid of onenigheid tolereren. Als iemand er blank uitziet, blank handelt, blank strijdt, dan zijn ze ons volk totdat hun acties het tegendeel bewijzen. Aan de andere kant, ongeacht stamboom of uiterlijk, staan degenen die tegen onze zaak zijn, die ons bekritiseren, belemmeren of die nalaten onze zaak te ondersteunen. Zij zijn geen vrienden van ons.